Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Επιστολή για τα ψεύδη που δημοσιεύουν για τον ΕΔΟΕΑΠ οι Τυπολογίες και το ΠΑΡΟΝ


Προς τις Τυπολογίες και Εφημερίδα το Παρόν

Αγαπητοί Κύριοι ή κυρίες
Ειλικρινά προκαλεί απορία ο τρόπος που παρουσιάζετε ως ειδήσεις ένα κουβάρι γεγονότων και ταυτόχρονα φανταστικών περιστατικών στον ΕΔΟΕΑΠ. Δεδομένου ότι αναφέρεστε στο όνομά μου θα περίμενα να έχω ερωτηθεί τηρώντας τουλάχιστον βασικούς κανόνες δεοντολογίας.
Διαβάζω μάλιστα σε επανάληψη επί δύο Σαββατοκύριακα (προφανώς εφαρμόζετε το θεώρημα της επαναλήψεως που είναι η μήτηρ πάσης μαθήσεως) μια είδηση για Εισαγγελέα και Ανακρίσεις για σκάνδαλα στον ΕΔΟΕΑΠ.
Και αντιλαμβάνομαι ότι όχι μόνο έχετε κάκιστη πληροφόρηση αλλά διαστρεβλώνετε και την αλήθεια. Κατά σύμπτωση αυτά που παρουσιάζετε ως γεγονότα τα ισχυρίστηκε και εντός του ΔΣ η κα Πόπη Χριστοδουλίδου.
Για μια ακόμα φορά η κα Χριστοδουλίδου εξαίρετο μέλος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου που ενδιαφέρεται προφανώς για τη Δεοντολογία παίρνει διαζύγιο με την αλήθεια. Και αυτό το πράττει προκειμένου να δικαιολογήσει με ψεύτικα στοιχεία τα όσα ανέφερε η ίδια στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ αρνούμενη να υποστηρίξει την παραπομπή στο εισαγγελέα συγκεκριμένων παρανομιών ατράνταχτα στοιχεία για τις οποίες καταθέσαμε στο ΔΣ τόσο εγώ όσο και η κα Άντζυ Σταθάτου.
Οφείλω λοιπόν να πληροφορήσω και εσάς και την κα Χριστοδουλίδου ότι εγώ και η κα Σταθάτου υποβάλλαμε αναφορά (όχι μήνυση ) στον Εισαγγελέα για στοιχεία τα οποία η πλειοψηφία του ΔΣ (και όχι των έξι που φαντασιώνεστε στο δημοσίευμά σας) αδιαφόρησε ή τα έκρινε ελάσσονος σημασίας.
Ο εισαγγελέας προφανώς είχε διαφορετική άποψη και εξ όσων και εμείς πληροφορηθήκαμε εντός ΔΣ και κάλεσε για ανωμοτί κατάθεση υπαλλήλους, πρώην και νυν και πρώην εκλεγμένους στο ΔΣ.
Οφείλω επίσης να σας πληροφορήσω ότι ψευδώς υιοθετείτε την άποψη της κας Χριστοδουλίδου πως «Το περίεργο της κίνησης αυτής είναι πως οι δύο από τις τρεις υποθέσεις βρίσκονται ήδη στο πόρισμα του ελέγχου για τα πεπραγμένα της προηγούμενης διοίκησης.» Το περίεργο δυστυχώς είναι άλλο: Πως η κα Χριστοδουλίδου είτε δεν διάβασε το πόρισμα ελέγχου είτε κάνει πως δεν γνωρίζει πράγματα και τα δύο κατακριτέα όταν πρόκειται για ζητήματα που αφορούν στον ΕΔΟΕΑΠ.
Σας ενημερώνω ότι καμία από τρεις υποθέσεις δεν περιλαμβάνεται σε πόρισμα πεπραγμένων της προηγούμενης διοίκησης και συγκεκριμένα στο πόρισμα διαχειριστικού ελέγχου της Ernst&Young που είχε κατατεθεί στον Εισαγγελέα. Αν εσείς διαθέτετε στοιχεία σας καλώ να τα παρουσιάσετε αλλιώς οφείλετε να τα ανακαλέσετε άμεσα.
Πιστεύοντας ότι έστω και με καθυστέρηση θα επανορθώσετε και θα αποκαταστήσετε την αλήθεια και πως θα δημοσιεύσετε αυτούσια την επιστολή. Σας ευχαριστώ
Νίκος Καρούτζος
Γ.Γ. ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου