Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020

Άνοιξαν τα μπαρ αλλά ο ΕΔΟΕΑΠ παραμένει κλειστός και εξευτελίζεται από την Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία

Με νέο ήθος και αποτελεσματικότητα, όπως επαγγέλθηκε προεκλογικά, η πλειοψηφία που διοικεί τον ΕΔΟΕΑΠ διεκδικεί παγκόσμια πρωτοτυπία καθώς ενώ άνοιξαν ακόμα και τα μπαρ της παραλιακής ο ΕΔΟΕΑΠ παραμένει κλειστός για τους ασφαλισμένους του. 

Οι ασφαλισμένοι δεν μπορούν να περάσουν την πόρτα του Οργανισμού αν δεν έχουν κλείσει ραντεβού, το οποίο είναι αδύνατο να κλείσουν όταν το χρειάζονται, εκτός κι αν έχουν μπάρμπα στην Κορώνη.

Εκεί όμως που ξεπέρασαν τον εαυτό τους οι διοικούντες τον Οργανισμό, είναι ότι χωρίς  να γνωρίζουν τα μέλη του ΔΣ «αποφάσισαν» ότι στα Οδοντιατρεία του ΕΔΟΕΑΠ δεν θα εκτελούνται σφραγίσματα και καθαρισμοί

Μάλιστα, για τα σφραγίσματα ενημέρωναν τους ασφαλισμένους ότι υπάρχει σχετική οδηγία του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής και της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας.  

Ασφαλισμένοι προσέφυγαν στην Ελληνική Οδοντιατρική Ομοσπονδία με αποτέλεσμα ο ΕΔΟΕΑΠ να καταστεί περίγελος καθώς η Ομοσπονδία των Οδοντιάτρων του απέστειλε έγγραφο στο οποίο αναφέρει ότι δεν υπάρχει τέτοια οδηγία και οι εμφράξεις (σφραγίσματα) πρέπει να εκτελούνται. 

Το έγγραφο απεκρύβη από το ΔΣ και όταν το κατέθεσε σήμερα στη συνεδρίαση η Άντζυ Σταθάτου η πλειοψηφία του νέου ήθους και της αποτελεσματικότητας έκανε την έκπληκτη και δεν μπορούσε να δώσει απάντηση για το ποιος και γιατί το απέκρυψε αλλά ούτε και να βεβαιώσει ότι δεν υπάρχουν και άλλα έγγραφα που έχουν αποκρυβεί από το ΔΣ. 

Στο μεταξύ τα Οδοντιατρεία του ΕΔΟΕΑΠ συνεχίζουν να μην δέχονται ασφαλισμένους για σφραγίσματα και καθαρισμούς και όποιος τολμάει να το ζητήσει τον παραπέμπουν σε εξωτερικούς γιατρούς συμβεβλημένους και μη. Χωρίς ίχνος ντροπής.

Νίκος Καρούτζος

Μέλος ΔΣ και πρώην Πρόεδρος ΕΔΟΕΑΠ

Άντζυ Σταθάτου

Μέλος ΔΣ και πρώην ΓΓ ΕΔΟΕΑΠ

ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΔΟΝΤΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ



 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου