Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Το ψέμα Πετρόπουλου για τη Eurostat αποκαλύφθηκε


Δεν πέρασαν ούτε λίγες ώρες από τη στιγμή που ο υφυπουργός Εργασίας διαρρήγνυε τα ιμάτια του υποστηρίζοντας ότι δεν γνώριζε απολύτως τίποτα για την γνωμοδότηση της Eurostat που κατατάσσει τον ΕΔΟΕΑΠ στους φορείς της Γενικής Κυβέρνησης.
Επέμενε τόσο πολύ στο ψέμα του που παραλίγο να τον πιστέψουμε. Κι όμως όπως προκύπτει από αλληλογραφία που κοινοποιήθηκε πριν από λίγο στον ΕΔΟΕΑΠ και την οποία επισυνάπτουμε, από τις 2 Μαΐου το Υπουργείο Εργασίας γνώριζε ότι ο Οργανισμός θεωρείται φορέας Γενικής Κυβέρνησης.

Το έγγραφο της ΕΛΣΤΑΤ ζητά από το Υπουργείο να κοινοποιήσει τα στοιχεία του ΕΔΟΕΑΠ στην Αρχή όπως προβλέπεται για τους φορείς του δημοσίου προκειμένου να υποβληθεί το ερωτηματολόγιο τριμήνου.
Καλούμε τις Ενώσεις των εργαζομένων στα ΜΜΕ, έστω την ύστατη στιγμή να σταματήσουν να ασχολούνται με το πότε θα γίνουν εκλογές και να επικεντρώσουν τις δυνάμεις τους στην αποτροπή αρνητικών τετελεσμένων για τον ΕΔΟΕΑΠ.

Τα μέλη του ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ
Νίκος Καρούτζος
Άντζυ Σταθάτου
Κωνσταντίνος Δαυλός
Μαριάννα Βασιλάκου

1 σχόλιο:

  1. Ανησυχώ πάρα πολύ για όσα κάνει πίσω από τις πλάτες μας η κυβέρνηση της ανικανότητας και του ψεύδους.
    Ανησυχώ επίσης και για τις επιθέσεις που δέχεται η Διοίκηση του ΕΔΟΕΑΠ ακριβώς τις ώρες των λαθροχειριών της κυβέρνησης να "αρπάξει" με κάθε μέσον το Ταμείο μας από συνδικαλιστές και παλαιώτερους διοικούντες.
    Ατομα που ενέγραψαν ακόμη και τις...υπηρέτριές τους στον ΕΔΟΕΑΠ, ασφαλισμένους του ΙΚΑ και άλλων ταμείων τους περιέλαβαν στους δικαιούχους του Οργανισμού ρουσφετολογώντας και καταπατώντας το Καταστατικό μας τολμούν και κατηγορούν τη Διοίκηση για ...παρανομίες!
    Προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω ούτε λέξη από τις διαμαρτυρίες τους, με τις οποίες πασχίζουν να ξεσηκώσουν εμάς τους ασφαλισμένους και να "ξεφορτωθούν" αυτούς που αγωνίζονται, μήνες τώρα, για να μη χαθεί ο ΕΔΟΕΑΠ.
    Περί άλλα τυρβάζουν οι χυδαία φωνασκούντες, άλλων ...παππάδων ευαγγέλια προσπαθούν να εξυπηρετήσουν.
    Με...μανία αναιτιολόγητη λόγω της έντασής της, υποκρύπτουσα πάντως τους αλλότριους σκοπούς τους.

    Εγώ η ταπεινή δημοσιογράφος και μέλος του ΕΔΟΕΑΠ εύχομαι μ΄όλη τη δύναμη της ψυχής μου να επιτύχετε , αγαπητοί συνάδελφοι του ΔΣ, στις ενέργειες που έχετε προγραμματίσει για το κοινό, καλώς εννοούμενο συμφέρον.
    Ευελπιστώ να μην παρασυρθούν πολλοί συνάδελφοί μας από τις ανοίκειες πράξεις και την εχθρότητα ενός μικρού αριθμού μετόχων του Οργανισμού μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή