Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017

Οι πραγματικοί υπονομευτές του ΕΔΟΕΑΠ αποκαλύφθηκαν


Οι νοσταλγοί του εργατοπατερισμού, της απραξίας του ρουσφετιού και της ατιμωρησίας όσων υπαλλήλων του ΕΔΟΕΑΠ εισπράττουν παχυλούς μισθούς χωρίς να εργάζονται αποκαλύφθηκαν. Ο Παναγιώτης Νεστορίδης, ο Μάκης Καταϊφτσής, η Πόπη Χριστοδουλίδου και ο Κώστας Ντελέζος επέλεξαν σήμερα να αποχωρήσουν από τη συνεδρίαση του ΔΣ ώστε να μην υπάρχει απαρτία και να διαλυθεί η συνεδρίαση, για να «προφυλάξουν» υπάλληλο που πρότεινα τη λύση της σύμβασής του με τον Οργανισμό καθώς αρνείται να εργαστεί παρά τις συνεχείς συστάσεις.
Υπενθυμίζω στους εν λόγω εργατοπατέρες ότι στον κλάδο μας υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι συνάδελφοι που είναι άνεργοι ή εργάζονται με μισθούς πείνας των 400 ευρώ και δεν θα μπορούσαν να διανοηθούν ότι στον ΕΔΟΕΑΠ τον οποίο πληρώνουν από το υστέρημά τους, υπάρχουν υπάλληλοι των 2500 χιλιάδων ευρώ οι οποίοι δεν θέλουν να δουλέψουν.
Επέλεξαν να αποχωρήσουν και να μην συζητηθούν θέματα υγείας και ασφάλισης εκβιάζοντας απροκάλυπτα με τη στάση τους αυτή τη διατήρηση ενός καθεστώτος όπου οι ημέτεροι απολαμβάνουν ασυλίας σε βάρος των ασφαλισμένων και των έντιμων εργατικών υπαλλήλων.
Ο ΕΔΟΕΑΠ είτε το θέλουν είτε όχι οι νοσταλγοί τους παρελθόντος θα γυρίσει σελίδα και θα γίνει πρότυπος και σύγχρονος ασφαλιστικός Οργανισμός όλων των Εργαζομένων στον Τύπο. Δυστυχώς γι αυτούς, οι συνάδελφοι πλέον γνωρίζουν ποιοι πραγματικά υπονόμευσαν και υπονομεύουν τον ΕΔΟΕΑΠ στηρίζοντας τη φαυλότητα και την αναξιοκρατία.
Νίκος Καρούτζος
Πρόεδρος ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα και καλό μήνα, πρόεδρε Καρούτζο. Μου αρέσει - μ΄ενθουσιάζει θάλεγα - η τελευταία παράγραφός σου για τους "νοσταλγούς κλπ".
    Καλή δύναμη , λοιπόν, να πάψει ο ΕΔΟΕΑΠ νάναι "βόλεμα ημετέρων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή