Τρίτη 4 Απριλίου 2017

Η λαθρεπιβάτης του ΕΔΟΕΑΠ και οι συνεργοί της στην λαθροχειρία


Οι μάσκες έπεσαν. Η κυρία Πόπη Χριστοδουλίδου προσπαθεί να κρατήσει με νύχια και με δόντια την καρέκλα στο ΔΣ του ΕΔΟΕΑΠ ακόμα κι αν –όπως όλα δείχνουν - υπάρχει περίπτωση να μην της ανήκει. Στην αίτηση επανακαταμέτρησης των ψήφων που υπέβαλε ο Χριστόδουλος Αξελός , η «έντιμη αγωνίστρια» κυρία Χριστοδουλίδου, αρνήθηκε εγγράφως να μετρηθούν εκ νέου οι δικοί της ψήφοι. Για ποιόν λόγο;; Τι είχε να φοβηθεί;; Μήπως είχε αλλοιωθεί το εκλογικό αποτέλεσμα;;
Στο ίδιο μήκος κύματος και η δικηγόρος της ΕΣΗΕΑ κα Χρύσα Σαλαβράκου , η οποία στην συνεδρίαση της εφορευτικής επιτροπής υποστήριξε την κυρία Χριστοδουλίδου προβάλλοντας το πρωτοφανές (!!!) νομικό επιχείρημα ότι οι ψήφοι της κυρίας Χριστοδουλίδου «είναι προσωπικά δεδομένα» !!! (Κιμ Γιόνγκ Ουν, ακούς;; Είσαι έτη φωτός πίσω) . Με αυτή την προφορική νομική γνωμοδότηση (αλήθεια ο δικηγορικός σύλλογος τι άποψη έχει;;) της κυρίας Σαλαβράκου εναρμονίστηκε και η εφορευτική επιτροπή, η οποία προχώρησε σε μονομερή επανακατεμέτρηση μόνο των ψήφων του Χριστόδουλου Αξελού, τις οποίες βρήκε κατά μίαν περισσότερες. Οι ψήφοι της κυρίας Χριστοδουλίδου είχαν άβατο !!!
Την ίδια ώρα κατατέθηκαν και άλλες ενστάσεις για επανακαταμέτρηση , οποίες κρίθηκαν εκπρόθεσμες , αν και κατατέθηκαν 3 ώρες πριν τη λήξη της προθεσμίας , όπως ορίζει ο Νόμος.
Η όλη κατάσταση μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει για τις πρακτικές κάποιων που πλήττουν το κύρος της Ένωσής μας , της ιστορικής ΕΣΗΕΑ που διαχρονικά όρθωνε τα στήθη της ενάντια στα φασιστικά καθεστώτα και τις φασιστικές πρακτικές. Το προπύργιο της Δημοκρατίας κινδυνεύει από ολίγους επικίνδυνους θιασώτες της λαθροχειρίας και εκλογικούς λαθρεπιβάτες που αυτοαποκαλούνται «αγωνιστές αριστεροί» .
Είναι πλέον εμφανές ότι κάτι κρύβεται πίσω από την άρνηση κάποιων να γίνει επανακαταμέτρηση των ψήφων της κυρίας Χριστοδουλίδου. Πρόκειται για πρωτοφανείς μεθοδεύσεις που αποτελούν σοβαρή ένδειξη ότι η κα Χριστοδουλίδου δεν εξελέγη με την ψήφο των συναδέλφων αλλά δια της αλχημείας. Εμείς λαθρεπιβάτες δεν αναγνωρίζουμε.

Νίκος Καρούτζος
Άντζυ Σταθάτου
Κωνσταντίνος Δαυλός
Μέλη ΔΣ ΕΔΟΕΑΠ (Χωρίς λαθροχειρίες)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου